65è Ral·li del CEC - Centre Excursionista de Catalunya

65è RAL·LI DEL CEC

16 i 17 de març · Refugi d'Amitges



El 16 i 17 de març participa en la 65a edició del RAL•LI CEC

Descobreix l'emoció de l'esquí de muntanya al Ral·li Orígens del Centre Excursionista de Catalunya!


El cap de setmana del 16 i 17 de març, el refugi d’Amitges i el parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici seran l'escenari perfecte d’aquesta trobada no competitiva.

Un cap de setmana ple d'aventures a la natura i a la neu amb esquís de muntanya. També hi ha l'opció de gaudir d'aquesta proposta amb raquetes de neu per descobrir un paisatge hivernal d’allò més singular!

Amb itineraris adaptats a diferents nivells podràs gaudir de la majestuositat del paisatge pirinenc.


Programació i itineraris:


Dissabte 16 de març:

  • Estany St. Maurici – Refugi Amitges (4,5 km / + 450 m / - 0 m / 1h 45’).
  • Refugi Amitges – Pic d’Amitges – Refugi Amitges (5,5km / + 550 m / - 550 m / 2h 15').
Diumenge 17 de març:

  • Nivell bàsic: Refugi Amitges – Pic de Ratera – Estany St. Maurici (10 km / +600 m / -1.050m / 5h).
  • Nivell avançat: Refugi Amitges – Pic de Ratera – Pic de Bergús – Tuc de Crabes – Estany de St. Maurici (16 km / +850 m / - 1.300 m / 6h).

A més, també hi haurà activitats complementàries sorteig de material d'alta qualitat i un concert en directe del grup Mountains of Music, perquè l'entreteniment estigui garantit.

A més, també hi haurà activitats complementàries: Sorteig de material d'alta qualitat i concert en directe del grup Mountains of Music, perquè l'entreteniment estigui garantit.

Apunta't ara i forma part d'aquest cap de setmana èpic!

Inscriu-t'hi!





Sostenibilitat: esport sense residus


Al CEC ens hem compromès amb la sostenibilitat: som el primer club esportiu a obtenir la certificació d’alineament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU, i per això estem treballant per ser més respectuosos amb l’entorn que ens envolta a totes les nostres activitats, també a la jornada del Ral·li.

Una triple experiència!

  • Activitats amb acompanyament
  • Música en directe i festa
  • Mitja pensió al refugi d'Amitges
No t'ho perdis!
 

Història del Ral·li


La primera edició del Ral·li del CEC va tenir lloc durant la Setmana Santa del 1959, amb un itinerari que va des de l'Hospital de Vielha fins a Espot. Els orígens d'aquest esdeveniment es remunten a l'any anterior, quan la Secció de Muntanya del CEC va commemorar els cinquanta anys de la seva fundació amb diverses activitats. Amb la intenció de donar relleu a aquesta celebració, es va concebre la idea de crear un esdeveniment esportiu rellevant, i així va néixer el projecte dels ral·lis, inicialment amb un enfocament en l'esquí de muntanya i més tard amb una versió d'alta muntanya sense neu.

En el cas del Ral·li d'esquí, els impulsors d'aquesta iniciativa van ser Josep Maria Sala i Miquel Albert, inspirats en els ral·lis anuals organitzats pel Club Alpí Francès i el Club Alpí Italià, que gaudien d'un gran prestigi en aquella època. Enguany celebrem amb orgull la 65a edició d'aquest esdeveniment, amb un format renovat que promet emocions renovades i moments inoblidables.

Us convidem a ser part d'aquesta història i esperem la vostra participació en aquesta edició especial del Ral·li Orígens del CEC. Us hi esperem!
 

L'edició Ral·li Orígens del CEC compta amb la col·laboració de:



Per més informació o preguntes


 
Fes-te soci!
X